Kun turvattomuus valtaa alaa – kiintymyssuhdevalmennusta keväisessä Turussa

Työskenteletkö psykofyysisenä fysioterapeuttina, psykologina tai psykoterapeuttina? Silloin tämä valmennuskokonaisuus on sinua varten. Käsitettelemme päivien aikana sekä teoria- että kokemuksellista tietoa, opimme toimivia työskentelytapoja sekä keskitymme työhyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Emme kiirehdi emmekä säntäile, vaan olemme läsnä ja yhdessä.Tule mukaan!

”Kun turvattomuus valtaa alaa” – kiintymyssuhteiltaan traumatisoitunut ihminen asiakkaana

Aika:          ke 31.5.17 klo 10.00 – 17.00

to 1.6.2017 klo 9.00 – 16.00

Paikka:      Jarrumiehenkatu 7, Turku

Hinta:        400 euroa (sis. kahvin sekä pientä purtavaa, omakustanteinen ruokailu)

Ilmoittautumiset viim. 7.5.17 mennessä (ilm. sitova) fysioterapia@mariahelander.fi tai 045-6411375

Mikä on minun tunteeni, entä mikä asiakkaan? Mitä kohtaamisissamme tapahtuu? Miten ymmärtää paremmin kiintymyssuhteissaan traumatisoitunutta asiakasta ja kuinka säilyttää itsensä hyvinvoivana vaativassa työssä?

Valmennuksessa:

  • saat perustiedot ja ymmärryksen kiintymyssuhdeteoriasta ja erilaisista kiintymyssuhdemalleista, säätelyn kehittymisestä sekä häpeän ja aggression merkityksestä
  • opit tunnistamaan kiintymyssuhteissaan turvattomia ihmisiä ja ymmärtämään heidän tarpeitaan sekä kiintymyssuhteiden ylisukupolvisuutta
  • opit tunnistamaan omia reaktioitasi ja kokemuksiasi turvattomien ihmisten kanssa työskenneltäessä
  • saat vinkkejä toimintatavoista ja arjen keinoista, jotka lisäävät arvostusta, luottamusta ja turvallisuuden tunnetta (mm. mentalisaatio ja PACE-malli)
  • pohdit omaa työssä jaksamistasi ja palautumisen keinoja vaativassa ihmissuhdetyössä
  • pääset linkittämään tietoa ja osaamista omaan työhösi ja sen käytäntöihin yhdessä muiden osallistujien kanssa

Päivien aikana työskentelemme sekä teoriatiedon pohjalta että keskustellen ja työnohjauksen menetelmiä hyödyntäen. Jaamme kokemuksia ja opimme toisiltamme. Kahden päivän mittainen kokonaisuus antaa aikaa omille ajatuksille ja tilaisuuden palata niihin asioihin, joista on kullekin teistä työssänne eniten hyötyä. Keskitymme myös työhyvinvoinnin tarkasteluun ja edistämiseen.

Kirjoita oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.