Vuoden 2017 toimintaa

KIINTYMYSSUHDETEORIAAN POHJAUTUVAT KOULUTUKSET JA VALMENNUKSET

Syksyllä 2017 on tarjolla seuraavat kiintymyssuhdeteoriaan pohjautuvat ammatilliset täydennyskoulutukset Lahdessa ja Turussa. Koulutukset on suunnattu lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

  • Kiintymyssuhdeteorian ABC: mitä lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien on hyvä tietää kiintymyssuhdeteoriasta. Turun ammattikorkeakoulun täydennyskoulutusyksikkö, Turku, 30.8. – 29.11. 2017 klo 12.30 – 16.00. Koulutusiltapäivien teemat ovat: 30.8.17 Kiintymyssuhdeteoria pähkinänkuoressa eli mistä siinä oikein on kyse?, 27.9.17 Erilaiset kiintymyssuhdemallit ja traumatisoitunut kiintymyssuhde, 1.11.17 Kiintymyssuhde ja vanhemmuus ja 29.11.17 Kiintymyssuhdeteoria ja ammatillinen työ. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä
  • Turvaa, hoivaa ja hyvinvointia – mistä kiintymyssuhdeteoriassa oikein on kyse? Päijät-Hämeen kesäyliopisto. Lahti, lauantai 7.10.2017. Koulutuksessa perehdytään kiintymyssuhdeteoriaan käytännönläheisesti ja kytketään teorian antia kunkin osallistujan arkeen. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden sekä kurkistaa lapsen kasvun ja kehityksen keskeisiin osa-alueisiin että oman työn laadun ja työhyvinvoinnin lisääntymiselle. Lisätietoja tässä vaiheessa suoraan minulta sähköpostitse.

Koulutukset on mahdollista toteuttaa myös organisaation sisäisinä / työyhteisöille suunnattuina. Pyydä tarjous!

 

Tervetuloa oppimaan yhdessä uutta!

Kirjoita oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.